Notaris Aalsmeer

Notariskantoor Amstelhoorn biedt u de beste notaris in Aalsmeer

Wilt u uw persoonlijke zaken goed op orde hebben? Bent u op zoek naar een goede notaris die u verder kan helpen op het gebied van familierecht, ondernemingsrecht en hypotheekaktes opmaken? Ook voor uw eigen zaak kan de notaris Aalsmeer u van dienst zijn. We bieden u laagdrempelig en passend advies, want we vinden het belangrijk dat uw zaken goed geregeld zijn.

Waar staat het kantoor van de notaris Aalsmeer voor?

Ons kantoor biedt u hulp op de volgende rechtsgebieden:

We hebben gespecialiseerde werknemers op het kantoor in Aalsmeer die u op deze gebieden kunnen ondersteunen. Zo kunnen wij u deskundig advies bieden en u helpen met een akte of bijvoorbeeld een testament.

Familierecht bij notaris Aalsmeer

Hebt u een goede notaris nodig die u kan helpen met het op papier zetten van de grotere en belangrijke beslissingen in uw leven? Onze notarispraktijk in Aalsmeer is hiervoor de juiste partner voor u. Trouwen, overlijden, samenwonen en scheiden, bij al deze gebeurtenissen is van groot belang dat de juiste afspraken op papier staan en dat er duidelijk is. Wij bieden u dit dan ook. Zo kunnen wij uw huwelijksvoorwaarden opmaken, uw testament gereed maken, een samenlevingscontract opmaken en de regeling van de voogdij in orde maken.

Notaris Aalsmeer

Hypotheekakte van notaris Aalsmeer

Wanneer u geld leent bij bijvoorbeeld de bank en deze wil zeker weten dat u uw rente betaalt en de aflossing in orde komt, kunt u bij ons een hypotheekakte laten opmaken. Hierbij kunt u als onderpand uw woning inzetten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het tekenen van een voorlopige koopovereenkomst of voor het verdelen van onroerend goed na een echtscheiding.

Ondernemingsrecht bij de notaris in Aalsmeer

Ook voor het ondernemingsrecht bent u bij een notaris van Amstelhoorn goed. Wanneer u een bedrijf wilt starten, regelingen nodig heeft tijdens het voeren van uw onderneming of een bedrijf wilt beëindigen, komt u bij ons. We geven u deskundig advies en staan u bij bij het opmaken van akten en regelingen.

Wilt u bijvoorbeeld een stichting oprichten? Dan is ons notariskantoor het adres om uw statuten in te richten en het doel van de stichting mede te bepalen met u en dit vast te leggen. U kunt dus voor diverse rechtsgebieden bij ons terecht. Wanneer u langs wil komen tijdens kantooruren kunt u hier een afspraak voor maken. Afspraken buiten kantooruren zijn in overleg ook mogelijk. Mocht u zeker willen zijn van een afspraak, neem dan contact met ons op.