Notaris Amstelhoek

Dé notaris die uw privé-en zakelijke belangen behartigt: notaris Amstelhoek

Wilt u graag dat uw eigen onderneming op juridisch gebied staat als een huis? Bent u graag verzekerd van een betrouwbare partner op rechtsgebieden? Wij kunnen voor u aktes opmaken die u grote rechtszekerheid bieden. Dit zal de kans verminderen dat er ooit een rechtsprocedure komt. Daarnaast hebben wij specialisten in Amstelhoek die onafhankelijk advies geven en toegankelijk zijn.

Notaris Amstelhoek: de expert in familie – en ondernemingsrecht

Onze notarissen in Amstelhoek zijn experts op de gebieden familie en ondernemingsrecht. Wanneer u ook besluit om een eigen bedrijf te starten, denk dan goed na over welke rechtsvorm u wilt. U kunt onder meer terecht bij ons voor deze vormen:

  • Stichting
  • Vereniging
  • Besloten Vennootschap

Kiest u bijvoorbeeld voor een vereniging, dan kunnen we voor u de inhoud van de statuten maken en zorgen we ervoor dat we u inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Maar ook bij de stichting of Besloten Vennootschap kunnen we u ondersteunen.
Ook op het gebied van familierecht kunnen wij u op verschillende manieren verder helpen. Wilt u bijvoorbeeld gaan samenwonen? Dan is het fijn om te weten dat u de juridische kant goed op orde hebt. Bij onze notaris kunt u dat regelen. Maar ook het testament in orde maken, of een schenkingsplan opstellen horen bij onze werkzaamheden. Als u gaat trouwen, kunt u ook bij notarispraktijk Amstelhoorn aankloppen. We verzorgen met plezier uw huwelijksvoorwaarden, zodat u met een gerust gevoel gaat trouwen.

Adviezen en ondersteuning van de notarispraktijk in Amstelhoek

Wij begrijpen als geen ander dat bij sommige grote beslissingen in uw leven u graag advies wilt inwinnen. Daarom bieden wij u in Amstelhoek persoonlijke ondersteuning. Wanneer u langs wil komen tijdens kantooruren kunt u hier een afspraak voor maken. Afspraken buiten kantooruren zijn in overleg ook mogelijk.

Notaris Amstelhoek voor uw hypotheekakte

Als u het advies hebt ingewonnen en u wilt graag op het gebied van vastgoed en hypotheken geholpen worden, zijn wij er voor u. hypotheekakte opstellen is een van de werkzaamheden van onze notaris. Ook het opstellen van de voorlopige koopakte behoort tot de opties. Als u een woning wilt kopen, komt u eerst bij de notaris Amstelhoek voor deze akte.
Voor vragen of advies kunt u contact opnemen met ons kantoor, want onze notarissen staan voor u klaar voor ondersteunende werkzaamheden en advies op juridisch gebied.

Notaris amstelhoek