Notaris Amstelveen

Notaris Amstelveen is de juiste keuze voor u

Bent u van plan uw eigen onderneming op te zetten? Of wilt u dat uw persoonlijke zaken goed op papier staan? Of u nu gaat trouwen, scheiden, een hypotheekakte wilt laten opstellen, ons notariskantoor is er voor u. Wanneer u langs wil komen tijdens kantooruren kunt u hier een afspraak voor maken. Afspraken buiten kantooruren met één van onze notarissen zijn in overleg ook mogelijk.

Waar staat het notariskantoor in Amstelveen Amstelhoorn voor?

Een notaris van ons kantoor levert alleen de beste kwaliteit en de juiste service. We willen u graag laagdrempelig en onafhankelijk advies bieden. Daarin vinden we heldere afspraken erg belangrijk en houden we altijd rekening met uw wensen.

Diverse specialisaties op het gebied van recht bij notaris Amstelveen

Notarispraktijk Amstelhoorn is uw specialist op een aantal rechtsgebieden. Zo zijn onze notarissen gespecialiseerd in familierecht, ondernemingsrecht en in hypotheken en vastgoed.

Notaris inhuren voor familierecht aangelegenheden in Amstelveen

Op het gebied van familierecht is ons kantoor goed op de hoogte. Bent u woonachtig in Amstelveen en bent u op zoek naar een geschikte notaris die uw huwelijksvoorwaarden kan optekenen omdat u gaat trouwen? Notaris Amstelveen kan u daarbij helpen. Ook als u een testament wilt laten maken of uw voogdij wilt regelen, bent u bij ons goed. We behandelen uw nalatenschap, kunnen een samenlevingscontract opstellen en helpen u bij het in orde maken van schenkingen.

In Amstelveen de beste notaris in ondernemingsrecht

Bij een eigen onderneming komen heel wat taken kijken. Vaak kost het veel tijd om deze op u te nemen. U wilt toch graag dat uw zaken goed geregeld zijn? Neem dan een werknemer in de arm van ons kantoor. We kunnen u helpen als u net begint met uw bedrijf of als u al even bezig bent met uw onderneming. Ook als u wilt stoppen met uw onderneming, kunt u bij ons terecht. We nemen met u de juridische regelingen door en maken voor u de akten op die u nodig heeft voor uw bedrijf.

Notaris Amstelveen

Hypotheken en vastgoed bij notaris Amstelveen

De laatste rechtsgebieden waarin we zijn gespecialiseerd, zijn vastgoed en hypotheek. Hierin kunnen we u hulp bieden bij het maken van de stukken die nodig zijn bij het aankopen en financieren van uw woning. U kunt bij ons uw voorlopige koopovereenkomst tekenen en we maken voor u een hypotheekakte. Kortom: ons bedrijf staat voor u klaar.