Notaris Badhoevedorp

Notaris Badhoevedorp is dé partner op het gebied van juridische kwesties

Voor de meest uiteenlopende juridische problemen, ondersteuning bij gevoelige zaken op rechtsgebied en voor laagdrempelig en onafhankelijk advies van notarissen met kennis van hun vak, kunt u bij notaris Badhoevedorp terecht. We zijn beschikbaar voor u op afspraak, maar u kunt ook bij het gratis inloopspreekuur bij ons binnenkomen met een vraag.

Waarom ons notariskantoor in Badhoevedorp?

Een notaris inhuren voor uw juridische kwestie is een logische keuze, want u wilt graag dat op dit gebied alles goed geregeld is. Wat bieden wij u?

  • Gespecialiseerde notarissen op diverse rechtsgebieden: familierecht, ondernemingsrecht en hypotheek en vastgoed
  • Toegankelijk advies op juridisch gebied
  • Grote rechtszekerheid
  • Duidelijke afspraken, die wij ook nakomen

Notaris Badhoevedorp is dus een betrouwbare partner bij wie u aan kunt kloppen voor diverse vragen. Trouwen, testament op laten maken of een hypotheekakte laten opstellen? Daarvoor kunt u bij notarispraktijk Amstelhoorn terecht.

De juiste hypotheekakte en vastgoedregeling bij uw notaris in Badhoevedorp

Bij het lenen van geld voor uw hypotheek is het verstandig om een hypotheekakte te laten opmaken. Zo staan uw afspraken zwart-op-wit en kunt u daarop terugvallen.

Als u een woning wilt kopen, kunt u bij de notaris van notariskantoor Amstelhoorn een voorlopig koopcontract komen tekenen. Wij zorgen voor een deskundig opgesteld contract en voor de juiste benodigdheden. Ook als u uw huis hebt gekocht, dan kunt u bij notaris Badhoevedorp langskomen. We bespreken dan de koopovereenkomst en kijken naar de akte van levering.

De betrouwbare notaris op het gebied van familierecht

Bij sommige kwesties die binnen families spelen, wilt u graag dat de afspraken goed vast staan en dat er een onafhankelijke notaris naar kijkt. Zoals het opstellen van een samenlevingscontract. Als u samenwoont met uw partner, maar toch een stukje zekerheid wilt op juridisch gebied, dan regelen wij dat voor u met een samenlevingscontract.

Ook kan het zijn dat u een schenking wilt doen aan uw familieleden, voordat u overlijdt. Zo kunt u een deel van uw vermogen zonder belasting aan uw familie schenken en vermijdt u successierechten. Bij het opstellen van zo’n schenkingsplan, staat de notaris in Badhoevedorp voor u klaar.

Ondernemingsrecht in Badhoevedorp

Op het gebied van ondernemingsrecht staat ons kantoor ook voor u klaar. Met een eigen bedrijf wilt u graag dat al uw zakelijke kwesties goed op orde zijn. Daarom kunt u altijd een specialist van ons inschakelen hierbij.

Notaris Badhoevedorp