Notaris de Kwakel

Notaris de Kwakel voor ondernemers, privékwesties en hypotheken

Betrouwbaarheid en laagdrempeligheid. Dat zijn twee belangrijke waarden voor notarispraktijk Amstelhoorn. We bieden u voorlichting, ondersteuning en advies aan op juridische gebieden met betrekking tot familierecht, ondernemingsrecht en hypotheken en vastgoed. Bij ons in De Kwakel kunt u terecht voor een vrijblijvend gesprek, maar we werken ook op afspraak en stellen dan met u dan de juiste regelingen op.

Uw notaris voor de meest uitgebreide rechtshulp in De Kwakel

Onafhankelijk advies is voor ons van groot belang bij juridische kwesties. U staat soms voor grote en belangrijke keuzes, waarbij u het juiste advies nodig heeft. Daarom kunt u bij ons rekenen op heldere afspraken, die we nakomen en kunt u altijd terugkomen voor vragen. Wanneer u langs wil komen tijdens kantooruren kunt u hier een afspraak voor maken. Afspraken buiten kantooruren met een notaris zijn in overleg ook mogelijk.

De opties op het gebied van hypotheken en vastgoed in De Kwakel

We bieden u op de vlakken van hypotheken en vastgoed diverse diensten aan:

  • Woning: het tekenen van een voorlopig koopcontract
  • Hypotheek: hypotheekakte
  • Overige Vastgoed
  • Woning in Frankrijk

Uw notariskantoor in De Kwakel biedt u de juiste hulp bij het opstellen van een hypotheekakte. De aankoop van een woning is niet niks en daarom is belangrijk dat de financiering goed vastgelegd is. Het geld dat u leent om uw huis te kunnen betalen, kan het beste dan ergens op papier staan, zodat u en uw geldverstrekker weet waar je aan toe bent.
De notaris De Kwakel kan u ook van dienst zijn bij het tekenen van de voorlopige koopovereenkomst. Dit gaat vooraf aan het aankopen of het verkopen van de woning die u op het oog heeft.

Familierecht en ondernemingsrecht bij notaris De Kwakel

De twee andere rechtsgebieden waarmee onze notaris u kan helpen, hebben betrekking op familiekwesties en ondernemerszaken.

Zo kunt u ervoor zorgen dat uw geld op de juiste manier verdeeld wordt onder uw familieleden als u overlijdt. Dan stellen wij uw testament op met u. Of als u de voogdij over uw kinderen wilt regelen, dan kunt bij ons terecht.

Op ondernemersgebied kunt u terecht bij onze notaris voor advies, ondersteuning en het opstellen van de juiste aktes voor uw onderneming. Notaris de Kwakel is het adres voor uw juridische kwesties.

Notaris kwakel