Notaris Hoofddorp

Advies en ondersteuning van notaris Hoofddorp

Gaat u binnenkort trouwen en wilt u graag dat alles goed geregeld is van te voren? Of begint u een eigen onderneming, maar wilt u juridisch eerst uw zaken op orde hebben? Bij de notarissen in Hoofddorp kunt u altijd terecht hiervoor. Notariskantoor Amstelhoorn staat namelijk voor u klaar.

Optimale kwaliteit voor uw juridische zaken in Hoofddorp

De notaris in Hoofddorp die u inhuurt, staat voor kwalitatief goede hulp bij al uw juridische kwesties. Wij snappen dat u soms voor lastige situaties komt te staan, zowel privé als zakelijk. Hierin kunnen wij u ondersteuning bieden. We bieden u toegankelijk advies en zijn daarbij zeer laagdrempelig. Wanneer u langs wil komen tijdens kantooruren kunt u hier een afspraak voor maken. Afspraken buiten kantooruren zijn in overleg ook mogelijk.

De notaris voor uw rechtszekerheid in Hoofddorp

We maken regelmatig aktes op om de rechtszekerheid te vergroten en te voorkomen dat er ooit een rechtszaak uitkomt. We houden goed toezicht op het nakomen van de afspraken. Notaris Hoofddorp kunt u inhuren voor zaken die familie- en ondernemingsrecht in houden en voor het opstellen van een hypotheekakte.

Hypotheken en vastgoedzaken bij de juiste notaris

Bij de verschillende fasen die bij het kopen van een woning horen, kunt u de notaris inschakelen. Als u een hypotheekakte wilt opgemaakt hebben, kunt u bij ons terecht. Ook als u een voorlopig koopcontract wil opstellen met uw partner, bent u bij notarispraktijk Amstelhoorn van harte welkom. Daarnaast bieden we u ook hulp op andere juridische gebieden.

Notaris Hoofddorp

Familierecht: goed geregeld door notaris Hoofddorp

Voor de zaken op het gebied van familierecht, staan onze werknemers voor u klaar. Een testament opstellen bijvoorbeeld, daarbij ondersteunen wij u graag. U krijgt van ons advies hoe u het beste in deze situatie kunt handel en kijken daarbij zowel naar de familiebanden als het sociale aspect. Daarnaast staan wij ook voor de juiste afhandeling van de fiscale kant.

U wilt er liever niet over nadenken, maar wie gaat er voor uw kinderen zorgen als beide ouders er niet meer zijn? Bij ons regelt u de voogdij-regeling, daarbij kunt u vastleggen wie u benoemt om voor uw minderjarige kinderen te zorgen.

Rechten voor ondernemers

Wilt u uw eigen onderneming goed juridisch op orde hebben? Wij geven u deskundig advies, maken voor u aktes op en kijken samen met u welke regelingen u nodig heeft voor uw onderneming.