Notaris Kudelstaart

Notarispraktijk Amstelhoorn is uw partij voor juridische zaken

Een testament laten opstellen, uw bedrijf voorzien van juridisch advies, een hypotheekakte laten maken of andere juridische kwesties op het gebied van familierecht, ondernemingsrecht of vastgoed? Kom dan naar notaris Kudelstaart en wij helpen u graag verder.

Op afspraak advies of vrijblijvende gesprekken bij notaris Kudelstaart

Bij ons bedrijf kunt u dus goed terecht voor adviezen en voorlichting over rechtsgebieden en uw eigen situatie. De keuzes die u soms moet maken, vallen niet mee. Daarom zijn wij er om u te ondersteunen. Wanneer u langs wil komen tijdens kantooruren kunt u hier een afspraak voor maken. Afspraken buiten kantooruren zijn in overleg ook mogelijk.

Specialisten op drie rechtsgebieden in Kudelstaart

Huurt u een notaris van onze notarispraktijk in? Dan kunt u rekenen op betrouwbare hulp en duidelijke adviezen. Bijvoorbeeld op het gebied van familierecht, daarin kan onze notaris in Kudelstaart u uitstekend adviseren. Een van de onderdelen is Estate Planning.

Over Estate Planning kan onze planner u erg goed advies geven. Dit is het plannen en regelen van datgene dat u uw dierbaren nalaat als u er zelf niet meer bent. Het gaat hierbij om de fiscale en juridische begeleiding van het vermogen naar de juiste personen. Met Estate Planning kunt u zo voordelig mogelijk het vermogen overdragen aan de erfgenamen. Wij kunnen voor u een ‘estate planningsrapport’ opstellen, waarin al uw wensen goed zijn beschreven.

Notaris Kudelstaart

De notaris in Kudelstaart voor de ondernemer en zijn rechten

Voor ondernemers is ons kantoor erg interessant. Onze notaris is goed op de hoogte van ondernemingsrecht en kan u dan ook helder advies geven. Het kan zijn dat u net begint met uw eigen onderneming en dan nog een rechtsvorm moet kiezen. Als u een stichting wilt opzetten, dan kan ons kantoor u van dienst zijn bij het inrichten van de statuten en het doel van uw stichting mede helpen bepalen.
Ook met andere rechtsvormen kunt u bij ons terecht. Wij kunnen uw akten opmaken en regelingen treffen die nodig zijn voor uw onderneming.

Hulp bij hypotheken en vastgoedkwesties in Kudelstaart

Ons kantoor is gespecialiseerd in hypotheken en vastgoed. Wilt u een hypotheekakte opgesteld hebben? Kom dan eens langs bij ons. Daarnaast zijn wij u ook graag van dienst bij het verkopen van onroerend goed, voorlopige koopcontracten tekenen en het vestigen van hypotheken. Aarzel niet, maar neem gerust contact met ons op.