Notaris Mijdrecht

Uw specialist op rechtsgebieden: notaris Mijdrecht

Op zoek naar een betrouwbare en toegankelijke notaris? Wilt u zeker weten dat uw zaken op juridisch gebied goed geregeld zijn? Dan kunt u bij notarispraktijk Amstelhoorn uitstekend terecht. We bieden u op diverse rechtsgebieden diensten aan. Wij geven u voorlichting over juridische zaken, onze notarissen stellen voor u aktes op en we zijn laagdrempelig zodat u ons kantoor in Mijdrecht makkelijk binnenstapt.

Advies op maat van onze notaris in Mijdrecht

De gebieden waarin onze notarissen zijn opgeleid zijn:

Deze specialisaties zijn voor onze werknemers belangrijke speerpunten. Wij behandelen uw aanvragen voor akten en andere wensen dan ook met zorg. U kunt erop rekenen dat wij onze afspraken nakomen en u onafhankelijk advies geven.

Het ondernemingsrecht bij notaris Mijdrecht

Juridische kwesties, daarin zijn wij gespecialiseerd. Daarom kunt u bij ons komen met al uw vragen op juridisch gebied. Een eigen onderneming beginnen bijvoorbeeld, is niet niks. Dan is het fijn dat er een notaris meekijkt vanuit ons bedrijf. Wilt u een vereniging oprichten? Daarin kunt u de belangen behartigen van grotere groepen mensen.

Of gaat u voor een Besloten Vennootschap? Hiermee hebt een onderneming die wordt onderhouden door bestuurders en de aandeelhouders brengen het kapitaal in. Tot slot kunt u ook kiezen voor een stichting. Hierbij kunnen we u helpen bij het inrichten van de statuten en daarbij richten op het doel van de stichting. We geven u advies en kunnen u de helpende bieden bij het opstellen van akten en regelingen op het gebied van rechten.

De rechten in familieaangelegenheden: notaris Mijdrecht staat voor u klaar

Woont u in of in de buurt van Mijdrecht en wilt u bijvoorbeeld gaan trouwen? Wellicht is het dan een idee om onze notaris in te schakelen. Deze kan met u huwelijksvoorwaarden maken, want anders trouwt u in gemeenschap van goederen. Ook als u uw voogdij wilt regelen kunt u bij ons aankloppen. Uw notaris staat klaar voor het in orde maken van uw voogdij-regeling.

Notaris Mijdrecht

Een hypotheekakte opstellen in Mijdrecht

Notarispraktijk Amstelhoorn biedt u ook de mogelijkheid om een hypotheekakte op te stellen voor u. Of u nu uw huis wilt verkopen, een nieuwe huis wilt kopen of de financiering rondom uw nieuwe woning rond wilt hebben, wij maken voor u de juiste stukken.

Laagdrempelig advies en ondersteuning

Wanneer u bij ons langs wil komen tijdens kantooruren kunt u hier een afspraak voor maken. Afspraken buiten kantooruren zijn in overleg ook mogelijk.