Notaris Schiphol

Notaris Schiphol: duidelijke en heldere juridische ondersteuning

Op Schiphol nog even de laatste juridische zaken regelen voor u op reis gaat? Of woont u in de buurt van Schiphol en wilt u graag een keer met een notaris van ons een afspraak maken? Bij ons kunt u terecht voor vragen en ondersteuning op het gebied van juridische kwesties. Wij hebben specialisten op het gebied van familierecht, hypotheekaktes opstellen en ondernemingsrecht.

Kwaliteit en betrouwbaarheid bij notaris Schiphol

De grotere beslissingen op rechtsgebieden zijn niet altijd makkelijk om alleen te maken. Hoe regelt u nu het beste uw testament? Of wat doet u als u gaat samenwonen? En als u een eigen bedrijf begint, wat komt daar allemaal bij kijken op juridisch gebied? Onze notarissen in Schiphol kunnen u hierbij van dienst zijn. Hoe?

  • Onze werknemers zijn gespecialiseerd in hun vakgebieden
  • De notaris van ons kantoor geeft onafhankelijk advies
  • U kunt altijd een afspraak maken met een van onze notarissen

Ondernemers kunnen terecht bij onze notaris op Schiphol

Bij het opstarten van uw eigen onderneming komt veel kijken. Om er zeker van te zijn dat u op rechtsgebied veilig en goed zit, kunt u met onze notaris om de tafel om hierover te praten. Ondernemingsrecht is een van onze specialisaties. Voor een contract of regeling in de zakelijk sfeer, komt u bij ons kantoor op Schiphol.

Samen bekijken we welke regelingen voor u van toepassing zijn en welke vorm van een onderneming u wilt opzetten. Zo kunt u kiezen voor een stichting, een Besloten Vennootschap of een vereniging. Wilt u weten welke het beste bij u past? Het is verstandig om ook een accountant in te schakelen om uw financiële situatie te laten beoordelen. Wij kunnen u er verder bij helpen samen met de accountant.

Notaris Schiphol

Zaken in het familierecht regelt notaris Schiphol

Op het gebied van familierecht kan ons notariskantoor veel voor u betekenen. Als u binnenkort gaat trouwen, wilt u uiteraard dat uw juridische zaken goed op orde zijn. Wanneer u van tevoren huwelijksvoorwaarden maakt bij de notaris, trouwt u niet in gemeenschap van goederen. Bent u daarin geïnteresseerd? Neem dan contact op met ons.

De beste notarispraktijk voor uw hypotheekakte

Notaris Schiphol is ook een geschikte partner om uw hypotheekakte te laten opstellen. Bij het lenen van geld is het prettig als er zwart-op-wit staat aan welke voorwaarden u moet voldoen. Deze akte is voor u dan ook een belangrijk onderdeel bij het kopen van een huis.