Notaris Uithoorn

In Uithoorn staat notariskantoor Amstelhoorn voor u garant

Heldere afspraken, onafhankelijk advies, duidelijke voorlichting en grote rechtszekerheid. Daar staat notaris Uithoorn voor garant. We willen u de beste dienstverlening bieden en zijn daarbij zeer trouw. U kunt erop vertrouwen dat wij u ondersteunen en onze afspraken nakomen. We hebben notarissen in dienst op het gebied van familierecht, hypotheken en vastgoed en ondernemingsrecht. Door onze brede kennis kan onze notaris veel klanten van dienst zijn.

Kom bij ons langs in Uithoorn

Om u zo goed mogelijk te kunnen voorlichten in welke stappen u kunt ondernemen, kunt u bij ons langskomen in Uithoorn. Een notaris van ons kantoor kan u onafhankelijk advies geven en snapt als geen ander dat u bij belangrijke rechtsbeslissingen ook het juiste advies wilt. Wanneer u langs wil komen tijdens kantooruren kunt u hier een afspraak voor maken. Afspraken buiten kantooruren zijn in overleg ook mogelijk.

Rechtsgebieden bij de notaris Uithoorn

Ons kantoor richt zich op verschillende gebieden binnen het recht. Zo zijn we actief in familierecht, ondernemingsrecht en stellen we voor u juiste hypotheekakte op. In het familierecht richten onze notarissen zich op:

  • Het nalatenschap
  • Huwelijksvoorwaarden
  • Voogdij
  • Schenking
  • Testament
  • Estate Planning
  • Samenlevingscontract

Hulp van notaris Uithoorn bij het nalatenschap behandelen

Wanneer u het nalatenschap behandelt met de erfgenamen, heeft u veel informatie te verwerken. Fiscale en juridische onderdelen kunnen lastig zijn. Daarom staat onze notarispraktijk voor u klaar om bij verschillende momenten u te helpen met de behandeling hiervan.

Ondernemingsrecht: één van de specialisaties van notariskantoor Amstelhoorn

Op het gebied van het recht voor ondernemingen kunnen we van dienst zijn bij het Besloten Vennootschap, een vereniging en een stichting. Een notaris van ons kantoor in Uithoorn kan u verder helpen bij de contracten en regelingen voor uw eigen onderneming. We geven u deskundig advies en staan voor u klaar bij het opmaken van de akten. Ook als u een juridische regeling nodig heeft, kan een notaris van ons u ondersteunen.

Naotaris Uithoorn

Notaris Uithoorn voor de beste hypotheekakten

Ook voor het opmaken van een hypotheekakte bent u bij ons goed. De financiering van uw woning wilt u graag goed op orde hebben. Daarom staat ons kantoor u bij. We kunnen voor u de akten maken die u bij de aankoop, verkoop of financiering van uw woning nodig heeft.

Voor diverse akten, regelingen en ondersteuning op rechtsgebieden, kunt u bij ons kantoor goed terecht. We zijn er voor u en helpen u met de juiste keuzes.