Over ons

Over Amstelhoorn notariaat.

Iedereen komt dag in dag uit voor keuzes en besluiten te staan. De een belangrijker dan de ander. Bepaalde besluiten dragen, bewust of onbewust, bij aan hoe uw toekomst eruit ziet. Maar deze besluiten zijn in de tijdsgeest waarin ze plaatsvinden, vaak vrij logische keuzes. Bij de aanschaf van een nieuwe jas zijn de gevolgen bijvoorbeeld goed te overzien. Maar hoe ingrijpender het besluit, hoe groter de mogelijke gevolgen en hoe belangrijker gedegen onafhankelijk advies wordt. Daarom is het logisch dat u voor het nemen van een groot besluit advies inwint bij uw notaris.

Amstelhoorn notariaat vindt het niet meer dan logisch dat u recht heeft op een laagdrempelig en toegankelijk advies. Wij stellen dan ook alles in het werk om u zo goed, en logisch, mogelijk bij te staan. Logisch betekent voor ons laagdrempelig en onafhankelijk advies, maar ook heldere afspraken en een bewustzijn van regionale ontwikkelingen.

Wij ontvangen u graag op ons kantoor in Uithoorn. Als u zeker wilt zijn van de tijd van ons gesprek maken we graag een afspraak met u, vul hiervoor het contactformulier in of bel ons op: 0297-521821. Afspraken buiten kantooruren zijn in overleg ook mogelijk.

Mr.-H.G.-Henri-Holsteijn

mr. H.G. (Henri) Holsteijn is sedert nov. 1991 notaris in Uithoorn. Hij is naast notaris in de algemene praktijk ook gecertificeerd mediator en estate planner en lid van de daarbij behorende specialisatieverenigingen, te weten de VMSN (Vereniging van Mediators en Scheidingsbemiddelaars in het Notariaat) en de EPN (Vereniging van Estate Planners in het Notariaat).